Inbouwspeakers Bowers & Wilkins

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers Bowers & Wilkins

Plafondinbouw
De plafond inbouwspeakers zijn ontworpen om een kristalhelder geluid van bovenaf te leveren. Bowers & Wilkins heeft voor deze inbouwspeakers geavanceerde audiotechnologieen toegepast zodat deze onopvallende speakers de beste geluidsweergave geven. Een aantal van die technologieën zijn geavanceerde conus materialen en de optie om de tweeter hoek aan te passen voor een perfect geluidsbeeld.

 

Bowers & Wilkins heeft drie series inbouwspeakers geproduceerd, namelijk de Reference Series, Performance Series en Flexibele Series.  

 

Reference Series
De Reference Series is specifiek ontworpen voor ruimtes waarin u de inbouwspeakers niet wilt zien en eveneens geen concessies wilt doen aan de geluidskwaliteit. Daarvoor zijn er technieken toegepast die aan de hoogwaardige luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn ontleend. Dit heeft geresulteerd in inbouwspeakers die in elke ruimte een optimaal geluid leveren.

 

Performance Series
De inbouwspeakers uit de Performance Series leveren niet alleen een optimaal geluid, maar zijn ook voorzien van een discrete verpakking. De speakers zijn ontworpen door het team dat ook verantwoordelijk is voor de speakers die in gerenommeerde opnamestudio´s worden toegepast.

 

Flexible Series
Deze serie biedt een geweldige geluidsweergave en is, zoals de naam al aangeeft, speciaal ontworpen om in te bouwen op lastig te bereiken plekken. Deze Flexible Series inbouwspeakers zijn leverbaar in compacte en ondiepe uitvoeringen en zijn daardoor ideaal om ook in kleinere ruimtes in te bouwen.

 

Wandinbouw
De wandinbouw speakers van Bowers & Wilkins leveren een natuurlijk geluid van hifi-kwaliteit en zijn wanneer ze zijn ingebouwd bijna onzichtbaar. Evenals de plafond inbouwspeakers bestaan de wand inbouwspeakers uit de Reference-, Performance- en Flexible Series.

 

Subwoofers voor wandinbouw
Naast plafond- en wandinbouw richt Bowers & Wilkins zich ook op de In-Wall subwoofers. Omdat de lage tonen een essentieel onderdeel zijn van het geluid heeft de fabrikant een aantal subwoofers speciaal voor wandinbouw ontwikkeld. Deze bieden de perfecte oplossing die laagweergave in een volledig ingebouwd systeem mogelijk maakt. De combinatie van een hoogwaardig geluid en eenvoudige installatie-opties zorgt voor een indrukwekkende laagweergave. De ISW-3 en ISW-4 worden onzichtbaar ingebouwd en leveren een strakke en gecontroleerde laagweergave.