Inbouwspeakers buiten

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers buiten

Met inbouwspeakers voor buiten, bijvoorbeeld als aanvulling op uw terras of in de tuin, bent u buiten ook verzekerd van het beste geluid. Ongeacht het weer, want outdoor speakers kunnen elk type weer aan.

 

De meeste weerbestendige outdoor speakers zijn voorzien van verstelbare montagebeugels, zodat plaatsing zowel horizontaal als verticaal mogelijk is. Hierdoor gaan de inbouwspeakers gemakkelijk en onopvallend op in de omgeving.

 

Met het soms wisselende weer in Nederland is het belangrijk dat inbouwspeakers voor buitengebruik weer- en waterbestendig zijn. Ze dienen bestand te zijn tegen elke weersomstandigheid. Daarom zijn buiten inbouwspeakers gemaakt van materialen die zo duurzaam mogelijk zijn en waardoor langdurige bescherming gegarandeerd is. Denk hierbij aan materialen zoals polypropyleen met glas.

 

Soms kan het ook voorkomen dat er buiten geen mogelijkheid is voor het monteren aan de wand. In dat geval zijn er ook ´inbouw´speakers beschikbaar die in of op de grond geïnstalleerd kunnen worden. Deze speakers zijn zeer geschikt voor in de tuin, op de veranda of het terras. Het enige wat nodig is, is een aansluiting op de bestaande stereo versterker om van een natuurlijk geluid in een breed luistergebied te kunnen genieten. 

 

Dankzij de robuuste constructie kunnen weerbestendige speakers het gehele jaar worden ingezet. Ook zijn weerbestendige buiten speakers zeer duurzaam en erop getest om weersomstandigheden zoals sneeuw, regen en lage temperaturen te weerstaan.

 

Dankzij het ontwerp van deze unieke weerbestendige en waterbestendige luidsprekers wordt het geluid in elke richting (360 graden) verspreid voor een brede geluidsdekking in de buitenlucht. De behuizing van een weerbestendige speaker zorgt er eveneens voor dat de akoestische prestaties van de luidspreker worden geoptimaliseerd voor een gelijkmatige en volledige dekking van een groot luistergebied.

 

Een voorbeeld van een weerbestendige speaker is een Bose Free Space 51 outdoor stereo speakerset. Deze luidsprekers zijn voorzien van een centraal geplaatste poort welke het laag verbetert om de diepe en volle klanken van de muziek ook buiten te kunnen horen. Daarnaast zorgt de omlaag gerichte driver voor een volledig bereik. De driver is bestand tegen aantasting die vaak wordt veroorzaakt door slechte weersomstandigheden. Daarnaast verbetert de centrale poort de weergave van de lage frequenties. Het gewelfde rooster dat zich boven de poort bevindt, reflecteert vervolgens de hoge frequenties. De Bose Free Space 51 outdoor stereo speakers kunnen zowel op harde oppervlakken worden geplaatst als in de grond geïnstalleerd. En door de groene kleur vallen ze weg wanneer u ze bijvoorbeeld in de tuin plaatst. De drie kabelsleuven aan de onderkant van de voet zorgen ervoor dat de speakerkabels gemakkelijk zijn weg te werken. Tot slot zorgt de grondplaat met montagegaten voor een stevige en veilige installatie op of in de grond.