Inbouwspeakers KEF

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers KEF

KEF produceert compacte custom inbouwspeakers die dezelfde kwaliteit aan geluid bieden als audiofiele hifi systemen. Daarnaast zijn de speakers voor buitenshuis weerbestendig en bieden ze de beste geluidskwaliteit. Gebruik de inbouwspeakers van KEF om naar muziek te luisteren of voor uw home cinema systeem. De speakers kunnen worden toegepast in wanden en plafonds.

 

Kortom, met de inbouwspeakers van KEF verbergt u de speakers maar niet het geluid. Voor het luisteren naar muziek of het kijken naar films is het van belang dat uw installatie foutloos een nauwkeurig, driedimensionaal geluid levert dat u van de beste conventionele speakers zou mogen verwachten.

 

KEF´s inbouwspeakers produceren het volledige frequentiebereik van elk audio detail zonder dat ze plaats innemen in de ruimte. KEF loopt wat dat betreft voorop in de custom installatie van inbouwspeakers. De speakers zijn niet alleen voorzien van een uniek ontwerp maar ook van geavanceerde technieken. Dit resulteert in zeer goede akoestische prestaties en installatiegemak. Het merk beschikt zowel over inbouwspeakers voor in het plafond, in de muur als voor buiten.

 

Plafondspeakers
KEF beschikt over een Ci plafond inbouwspeaker model voor elke toepassing, van kleine plafondluidsprekers tot premium home theater inbouwspeakers. Alle inbouwspeakers van KEF zijn eveneens geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes zoals badkamers en boten.

 

Muur inbouwspeakers
Doordat KEF een innovatieve techniek combineert met geavanceerde ontwerp technologieën, heeft dit geresulteerd in compacte op maat gemaakt wand inbouwspeakers die geluid opwekken van een audiofiele kwaliteit, ongeacht waar u zit.

 

Buitenshuis
Alle KEF-luidsprekers zijn gesynchroniseerd que geluid, zodat elke combinatie die u instelt voor verschillende luisterruimtes dezelfde tonale kleur heeft voor een perfecte geluidsstage.


Installatie
Een snelle en eenvoudige installatie is mogelijk met de inbouwspeakers van KEF. Met slechts een paar eenvoudige stappen en de unieke designfuncties van KEF kunnen Ci luidsprekers snel worden gemonteerd, zonder speciale vaardigheden. Zodra het gat is gemaakt in de muur of het plafond  en er een kabelaansluiting is gecreëerd, wordt de desbetreffende ruimte overspoeld met een geweldig high definition geluid.