Inbouwspeakers Monitor Audio

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers Monitor Audio

Veel mensen geven de voorkeur aan ´onzichtbare´ speakers in plaats van traditionele speakers. Echter, de geluidskwaliteit is afhankelijk van de de ruimte die zich achter de muren en plafonds bevindt, en van de grootte en vorm van de ruimte.  Daarom wordt de uitdaging om het brede, gedetailleerde en dynamische geluid van conventionele speakers te bereiken zoveel makkelijker met het bereik van Monitor Audio´s Slim, Core en Controlled Performance-modellen.

 

Slime Range serie
De Slim Range serie van Monitor Audio biedt veelzijdige installatiemogelijkheden voor zowel in het plafond als in de wand en biedt een zeer fraaie geluidsprestatie in een bijna onzichtbare, makkelijk te installeren formaat. Achter de grill bevinden zich de akoestische systemen van Monitor Audio´s drivers en tweeters. Met een diepte van slechts 10 centimeter, zijn de vier Trimless Ceiling modellen perfect voor een eenvoudige installatie op vele locaties.

 

Monitor Audio's in-wall en in-ceiling speakers zijn ontworpen voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ontwikkeld met behulp van de geavanceerde besturingsprogramma's van de award winnende hifi luidsprekers om de beste geluidskwaliteit te leveren zonder dat de indeling en vorm van de ruimte van invloed zijn.

 

En wilt u buiten gebruik maken van speakers, kies dan voor de weerbestendige Monitor Audio speakers. Zo is er een weerbestendige AWC serie speaker. Deze serie is gemaakt voor een geluidsweergave in alle weersomstandigheden, waarbij er een hoge IP-rating nodig is. De vier All Weather in-ceiling modellen zijn ontwikkeld met behulp van C-CAM driver systemen, welke gebaseerd zijn op de gerenommeerde hifi luidsprekers van het merk.

 

Ze zijn nauwgezet ontworpen met geavanceerde niveaus van water-, stof-, corrosie-, UV- en temperatuurbeveiliging om geluidsinstallaties voor buiten van een uitstekend geluid te voorzien voor een lange termijn en in de meest uitdagende weersomstandigheden. Alle AWC modellen zijn voorzien van ronde grillen, met apart verkrijgbare optionele vierkante grillen.