Inbouwspeakers vochtbestendig

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers vochtbestendig

Met vochtbestendige inbouwspeakers is het mogelijk om een vochtige ruimte, bijvoorbeeld een zwembad of badkamer te voorzien van speciale inbouwspeakers. Deze waterdichte inbouwspeakers zijn voorzien van roestvrijstalen roosters welke sterk zijn en bestand zijn tegen corrosie. Ook de magneten voor een grille bevestiging voorkomen roest en corrosie.

 

De inbouwspeakers zijn IP55 gecertificeerd voor extreme klimaatomstandigheden en getest op zout, water, UV stabiliteit, vibratie en anti-corrosie. Ongeacht de omgeving waarin de speakers worden ingebouwd, de speakers werken altijd optimaal. Het ontwerp van de inbouwspeakers beschikt altijd over een hoog niveau van water-, stof-, corrosie-, UV- en temperatuurbeveiliging.

 

Een voorbeeld van een vochtbestendige inbouwspeaker is de Monitor Audio AWC280. Deze stijlvolle, tweeweg inbouwspeaker bestaat onder meer uit een 8 inch bass driver en een roestvrij stalen rooster dat bestand is tegen corrosie. Verder is de AWC280 voorzien van een duurzaam, synthetisch type rubber dat vocht voorkomt. Daardoor is de inbouw speaker geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld zwembaden en badkamers.

 

Een andere hoogstaande waterbestendige- en dichte inbouwspeaker is de KEF Ventura 5. Deze outdoor inbouwspeaker biedt u de mogelijkheid om overal te genieten van muziek. De KEF Ventura-serie is getest op een uitstekende werking in meerdere weersomstandigheden: extreme warmte en koude, strand omgevingen en vochtige ruimte. In elke weersomstandigheid zullen de outdoor inbouwspeakers jarenlang voor een mooi geluid zorgen.