Inbouwspeakers wand

  • Geplaatst op
Inbouwspeakers wand

Wanneer u kiest voor muur inbouwspeakers, dan creëert u daarmee een optimaal stereo- of surround systeem. Muur- of wand inbouwspeakers leveren namelijk altijd een Hifi geluid dat van voren en op de juiste luisterhoogte komt. Het resultaat is een geluidsbeeld waarvan de breedte en diepte exact worden weergegeven.  

 

Wilt u het geluid van bijvoorbeeld uw tv gelijkmatig en ver door de ruimte laten klinken, kies dan voor wand inbouwspeakers. Bovendien bespaart u ruimte in de kamer waar ze worden geplaatst. Ze zijn daarom geschikt om achtergrondmuziek mee af te spelen maar bijvoorbeeld ook als complete oplossing voor uw home cinema systeem of voor een kwalitatief beter geluid van de tv. Afhankelijk van uw interieur kunt u kiezen voor ronde wandspeakers of vierkante wandspeakers.

 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een in-wall systeem van speakers voor uw home cinema systeem en deze speakers aan te vullen met plafond speakers voor de zij- en achterkanalen. De speakers zijn netjes weg te werken in de ruimte en zijn daarnaast ruimtebesparend.

 

Kortom, inbouwspeakers zijn veelzijdig in gebruik en geschikt voor achtergrondmuziek tot Hifi geluid. Inbouwspeakers kunnen als alternatief dienen voor een soundbar onder de televisie. In plaats van de conventionele luidsprekers kunt u in dat geval ook kiezen voor een Dali Phantom H60 inbouwspeaker. Of wilt u liever geen grote vloerstaande luidspreker in de woonkamer hebben staan, dan is een inbouwspeaker zoals de Bowers & Wilkins CWM 7.3 een goed alternatief.

 

Voordat u de in-wall inbouwspeakers kunt monteren dient u te weten hoe de wand is opgebouwd. Bij een poreuze of oneffen muur is het verstandig om gebruik te maken van een inbouwspeaker met geintegreerde backbox. Met behulp van deze behuizing kan de speaker luchtdicht worden geplaatst en kan worden voorkomen dat het geluid zich naar andere kamers uitbreidt via de achterzijde van de inbouw luidspreker.

 

Kijkt u graag tv en films, dan is het de overweging waard om een set kwalitatieve inbouwspeakers aan de zijkanten van de televisie in te bouwen. Kies bijvoorbeeld voor een Dali Phantom H80 inbouwspeaker om te genieten van een optimaal geluid van al uw films en muziek.