Betaalmethoden

Bij Inbouwspeakers.nl kunt u op verschillende manieren betalen, het is maar net wat uw voorkeur heeft. Lees hieronder meer over de verschillende betaalmogelijkheden.

 

iDeal

iDeal is de eenvoudigste en veiligste manier van betalen. U kunt via internetbankieren veilig en snel betalen via uw eigen bank. Bovendien is deze dienst geheel gratis. Wanneer u deze methode selecteert, heeft u keuze uit een aantal banken. Staat uw bank er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Bankoverschrijving (vooruitbetaling)

Bij vooruitbetalingen maakt u het geld zelf over nadat u de bestelling geplaatst heeft. Bij een bankoverschrijving dient u rekening te houden met één tot drie werkdagen verwerkingstijd (vanuit het buitenland kan het twee tot vijf werkdagen duren).

Het is belangrijk om bij het overboeken uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op de factuur die u ontvangt per e-mail.

U kunt het bedrag overmaken naar ons rekeningnummer: NL90ABNA0560780966 - ABN-AMRO bank in Groningen. Voor buitenlandse betalingen: IBAN# NL90ABNA0560780966, BIC# abnanl2a.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden. U ontvangt hiervan zo spoedig mogelijk bericht.

 

Betalen aan de postbode (rembours)

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling aan de deur te betalen. U betaalt dan aan de postbode. Houd er rekening mee dat u het af te rekenen bedrag altijd contant in huis hebt, omdat niet elke vervoerder (postbode) over een PIN-automaat beschikt. Voor deze betaalmogelijkheid wordt een bedrag van 18 euro in rekening gebracht. Bestellingen tot 500 euro worden aan huis gebracht, bestellingen met een hoger bestelbedrag worden geleverd bij een afhaalpunt.

 

PayPal

U kunt met uw creditcard betalen door middel van een Paypal-account. Een Paypal-account is nodig om uw betaling te doen. Wij versturen bestellingen alleen naar adressen die al bij Paypal bekend zijn. Het verwerken van Paypal-betalingen duurt ongeveer 1-2 werkdagen in verband met een fraude check. Over PayPal betalingen worden betaalkosten van 1% over het orderbedrag berekend. Bij een eventuele retour van de bestelling zullen deze kosten vergoed worden.

Het is goed om te weten dat betalingen boven de 1.500 euro via PayPal helaas niet worden geaccepteerd.

Nadat u de keuze heeft gemaakt om te betalen via Paypal, wordt u doorgestuurd naar de website van Paypal. Hier kunt u de betaling uitvoeren, waarna u terugkeert naar onze website.

 

AfterPay

AfterPay voert voor Inbouwspeakers.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay per e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen.

U kunt bij Inbouwspeakers.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u tot een bedrag van € 750 uw bestelling afrekenen.

Wij rekenen €0,95 transactiekosten per transactie.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen per digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Creditcard

U kunt bij ons met de volgende creditcards betalen: Visa, Mastercard, Maestro en American Express. Betalingen met een creditcard zijn gratis. Alleen voor American Express zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.